sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Tahtoo takaisin!

Eipäs tässä mitään erikoista olla tehty. Vieläkin käydään koirissa teoriaa ja kokeita ollut parisen kappaletta, muista aineista. Saa nähdä tuleeko koirista mitään kokeita, sillä aika paljon on tosiaan tekstiö käyty läpi.
Koiran koulutus tunneilla on puhuttu siitä, että opetetaan koirille kontaktin ottoa, mutta eipä siitä vielä olla mitään "tarkastuksia" tehty.
Päätin sitten lähteä ekaa kertaa koulun käynnin aikana kotiin ja järkytykseksi tuli lasku kotiin. No ei se sitten kumminkaan ollut kovinkaan iso, mutta selvisi että viikonloppu asuminen maksaa 20e per viikonloppu. Selvisipä se ettei asuminen oo täysin ilmaista.
Kotona oli sitten kaksoissisko järjestänyt yllätysjuhlat ja pari kaveriakin kutsunut paikalle. Olihan se mahtava yllättys. Vaikka reaktioni ei kulma ollut oikea. No minkäs sille sitten voi?`
Olen anonut itselleni seuraavan viikonvapaaksi, koska keskiviikkona ja torstaina olisi menoa, joten en sitten turhaan ruvennut kouluun lähtemään.
Kuitenkin tänään eli sunnuntai iltana onkin hirmu hinku takaisin kouluun!
Tämä on siis täysin epänormaalia minulle, koska koko yläasteen aikana ei ollut sellaista, että tahtoisi lähteä kouluun väkisin. Nyt olisi sitten pakko päästä.
Ehkä tähän asiaan vaikutti se, että minulta jää yhteinen 4 tunnin vaellus välistä, jonne saisimme ottaa koirat, sekä hoitokoirat välistä.
Kuitenkin kysyin ennen lähtöäni, että kai voisin myöhemmin ottaa hoitokoiran, koska se kumminkin kuuluisi jaksoon. Olisi kulma mahdollista, kunhan keskustelen asiasta.
Viikon lomassa ei ole muuten mitään ongelmaa, kunhan vain otan itseäni niskasta ensiviikonloppuna ja luen viikon läksyt kaikista aineista ja jos en saa tarvittavaa 1100 tuntia kokoon, niin voin kulma suorittaa kymppiläisten kanssa joitakin kursseja.
Hieman harmittaa kun Hugo ei tunnistanut minua enää hieman vain nuuhkaisi ja lähti pois. Kuitenkin koira oli rakastanut minua yli kaiken ennen lähtöäni, tottakai se sattui että ns. "oma" koira ei tunnista. Kaipa viikon aikana saan sen vielä muistamaan.
Mutta joo lähden viemään Assia lenkille joten nähdään!

Anteeksi lyhyt postaus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti