torstai 14. maaliskuuta 2013

Hygieniapassia, aika liitääMietin tässä yhdellä päivällä, että meneepäs aika nopeasti. Ei tätäkään enää kauaa ole jäljellä!
Töitä on tehty niin koirapuolella kuin opiskeluidenkin ohessa. 
Niin ja toinen tetti on takana! 
Olin tetteilemässä Someron eläinlääkärissä ja voisin todeta, että oikein mukavaa ja hauskaa oli! Sain osallistua ihan kunnolla tehtäviin ja avustaa erilaisissa asioissa, kuten leikkausvalmisteluissa. 
Tuli leikattua kynsiä, putsattua leikkausaluetta, ajeltua karvoja. Niin ja sain piikittää kissaakin! 
Myöskin loppuviikosta tein paperitöitä, jotka tein sutjakkaasti, eikä edes tuntunut raskaalta. 
Harmi vaan, että tettiä oli vain viikko (Olin viikonlopun vahtimassa rehtorin koiria, joten sillä saatiin viikko tettiä pois.)
Palasin koululle tälläkertaa jälleen Assin kanssa. Junamatka meni muuten hyvin, lukuunottamatta rähjäyksiä junaan astuville koirille. Mutta sain pidettyä sen aloillaan, ettei ongelmiakaan syntynyt. 
Assin kanssa on mennyt tosi kivasti, vaikka meillä on todella vähän käytäntöä koirien kesken, niin sietää muita koiria ainakin oman kämpän sisätiloissa paljon paremmin kuin ennen. Nykyään leikkii entisen verivihollisensa kanssa. 
Assin kanssa olen omaksi ilokseni treenaillut kaukosäätimen hakemista, niin että sidoin sukan kiinni kaukoon. Käskysanana toimii "Kauko" ja koira hakee kapulan minulle. Koska niin useasti sitä tulee pudoteltua niin auttaapahan omaan laiskuuten. Tosin nykyään hakee niitä sukkia käskystä "kauko," mutta olen oikein tyytyväinen tuon iloisiin suorituksiin. 
Assi oli taas päässyt lihomaan kotioloissa, mutta tänne tullessaan oli jo selvää, että saa laihtua jonkin verran ennen kotiin tuloa. Vatsalinja selvästi pienentynyt, vaikka viikko täällä vasta ollaan oltu! 

Ensiviikolla lähden poikkeuksellisesti kotiin keskiviikkona ja vietän siellä 2 viikkoa. Kotonamme on edellisissä kirjoituksissa mainittu Leidi. Äitini lähtee siskojeni kanssa etelään, joten minä jään isän kanssa vahtimaan Leidiä, joka on viimeisillään tiineenä! Olen luvannut kuvata videomateriaalia pentujen syntymästä ja kehityksestä. Hieman itseäni jännittää, että miten synnytys sujuu ja kuinka monta pentua sieltä on tulossa. 
Olen valvomassa synnytystä yksin, sekä olen ollut mukana Assin kahden pentueen syntymissä. 
Yhdistelmä on: Haantaustan Leidi X Strongline's Mr.Bean
Lisätietoja löytyy koiranetistä ja voihan sitä kysellä, jos kiinnostaa.
Tulen viettämään kolmannen tettini kotona, huhtikuussa. Jolloin pennut ovat kolmeviikkoisia. 
Huhtikuun alussa kerkeän myöskin käymään Puolassa, isäni ja kaksoissiskoni kanssa. Käymme katsomassa Krakovaa ja eritoten Autswitchiä :)

Suoritettiin Hygieniapassi ja yllätyksekseni pääsin sen läpi pistein 38/40. Ainakin se on hoidettu pois alta. 
Yhteishakukin suoritettiin ja Opon kanssa laskestiin, että jos Ruotsista tulee seiska, niin pisteitä löytyy 27 kappaletta. Eli siis olen nostanut 3 pisteellä päättäriäni! 
Hain ykkösenä luonnollisesti Kannuksen eläintenhoito alalle, sekä Paimioon. Kolmantena on Forssan Caterin, ihan vain siksi, että jos en kahteen ensimmäiseen pääse. Niin ainakin kolmanteen on mahdollisuus.
Vielä emme ole saaneet kaikkia numeroita, mutta Opo muuttaa niitä yhteishakulomakkeisiin sitä mukaan kun niitä saadaan. 

Ihan vain tästä paikasta kiinnostuneille. Jos haluat eläinalalle ja keskiarvo ei riitä. Niin suosittelen kennelkymppiä. Asuminen eikä ruokailu maksa mitään viikoilla. Viikonloput 20e, sekä asuntoloihin ei ole rajoituksia koirille. Jos pystyt hoitamaan koirasi saa niitä olla useampikin. 
Lisäksi täällä pystyy selvittämään haluaako oikeasti eläinalalle, muunmuassa useiden tettien lomissa. Pari on vaihtanut alaa tämän vuoden aikana ja on oikeasti selkiytynyt paljon. Tahtooko sinne eläinalalle, oikeasti.
Vaikka tämä on rankkaa, opiskella pitkiä päiviä ja hoitaa koiraa. Niin mielestäni ihan kannattava kokemus. Oppii uutta koirista ja nostaa keskiarvoa. 
Kymppiluokallahan ei katsota päättötodistuksen numeroa, joten periaatteessa aloitetaan kaikki alusta. 
Olen nostanut 2 kutosta pois todistuksestani. Kolmatta harkitsen. 
Olen saanut kiitettävist -tyydyttäviin numeroita. Monet numerot ovat nousseet. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti