perjantai 20. joulukuuta 2013

Joulun odotusta.

Mitäs minä! Hengissä vielä ollaan ja melkein 4 kuukauden tauon jälkeen matkalla koti kotia.
Viimeksi syyslomalla olin kotiväkeä moikkaamassa ja voinko sanoa suoraa, nyt jo hirvittää. Ei pahalla tavalla, mutta kuitenkin. Siitä on niin kauan, että on nähnyt muitakin kuin luokkakavereita tai opettajia.
Leidin kanssa ollaan oltu juoksujen ajan ihan pellossa, mitään järkevää ei olla tehty. Opeteltu niin sanottuja  hömppä temppuja ja niiden erottelemista. Kyllä sitä huomasi ettei me kauheasti treenata muuta kuin tokoa. Heti kun toko jäi treeneistä pois niin oli kovan työn alla keksiä mitä me lähettäis treenaamaan. Leidillä on juoksut melko lopussa ja meillä oli tarkoitus yrittää TOKO -kokeeseen tiistaina, mutta eikös meille iskenyt nenäpunkki. NO VOIHAN! Leidi ei onneksi oireile, mutta kämppiksen koira kyllä oirelee tosi selvästi. Eikun koirille lääkkeet maanantaina nassuun ja karanteeniin kämppä. Onneksi meidän kämpässä ei ole kuin 2 koiraa, niin eipähän ainakaan osallistujamäärä kärsi ;)
Noo kokeita kyllä tulee, joten ei tää maailma kaadu, ainakaan vielä. TK1 on tavoitteissa ja pientä tavoittelua olis edes yhteen AVO1 tulokseen. Munhan piti hakea tuon kanssa vain TK1 mutta minkä sille voi, täytyy uida virran mukana. Jos sitä tavoitteellisesti treenaa niin kyllä harrastukseen jää "koukkuuun."  Toko on ehdottomasti se THE laji, jota todennäköisesti harrastetaan tulevaisuudessakin.
Navettavuorostakin olen selvinnyt kunnialla, nyt olen suorittanut niin ruokkijan, putsarin ja lypsäjän roolia. Ruokkiminen on ehdottomasti hauskinta, koska siinä saa ajella avantilla!
Eiköhän asiat pikkuhiljaa ala sujumaan, kun ollaan harjoiteltukin niin paljon..

Olihan tässä viikonloppuna kentsuvuorokin, se meni vähän niin ja näin, mutta nyt ollaan tulevaisuutta varten paljon viisaampia. Lisäksi oma vuoro venyi hieman, tarkalleen 2 tunnilla ja 15 minuutilla, kun lupauduin suorittamaan  "TOP:pina" tuon ajan. Koska lenkittäjiä oli seuraavalle vuorolle liian vähän. Myöhästyin kyllä tunnilta ja ruokailuun en ehtinyt ollenkaan
Projektikoirakuume on ihan kohtuullisen suuri ja siitä olen ääntä pitänyt, etteivät opettajat varmasti unohda sitä.  Lisäksi luokkalaiselle tuli yli-ihana labukka pentu, joka tähtää tulevaisuudessa oppaaksi, mullekin saisi tuollaista nappisilmää tarjota <3

Meidän olisi tarkoitus vietellä rauhallinen joululoma, ehkä me lopetetaa taukoilu ja palataan tokoon ja voitaisiin myös harjoitella hajunerottelua. Lomasta tulee kuitenkin varmasti loistava, kun pääsee viettämään sen tuttujen sukulaisten ja ystävien kanssa. Ollaan sovittu jo kaverin kanssa, että menisin hänen luokseen uudeksi vuodeksi ja voisimme kokeilla hänen koiransa kanssa hieman hakua.

Kuvia en ole ottanut, mutta toivottavasti lomalla saan napattua kuvia perheen uudesta jäsenestä Dinosta, joka on isosiskoni tuonti uros liettuasta. Labukka tietysti!


2 kommenttia:

 1. Onko sulle siis luvattu, että saat projektin jossain vaiheessa vai?

  Missä aattelit suorittaa työssäoppimisia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole projektia luvattu, mutta kovaa keskustelua olen eri opettajien kanssa käynyt asiasta.
   Toppia olen harkinnut suorittavani Somerolla eläinlääkärissä ja tutussa koirahoitolassa, kesälle 2015 on myös suunnitteilla toppi ulkomaille rescuetarhaan.

   Poista