maanantai 27. tammikuuta 2014

Karanteeni

Jee jee! Me ollaan taas karanteenissa. (Jos,  ette huomanneet sarkasmia, paras huomata nyt)
Eli ilmeisesti kennelyskä kiertelee luokan sisällä, Leidi ei ole yskinyt, eikä oireillut koko karanteenin aikana. Mutta kämppiksen koira oireili, joten karanteeniin mekin.
Eipä päästy kokeeseen kyseisen hässäkän takia ja kyllä harmittaa! Meillä on mennyt kahdet kokeet karanteenin takia + 1 koe omien töppäilyjen takia. Jos me vaikka päästäisiin 19.2 hakemaan se viimeinen ALO1? (koputtakaa puuta!)
Eipä meillä ole ollut oikein mitään päivittelemisen aihetta. Me ollaan treenitty kaukopalkan avustuksella ja Leidi on parantanut selvästi jokaista suoritustaan. Maahanmeno menee jo melkein oikeaoppisesti etupää edellä, silloin tällöin tehdään vielä virheitä. Olen tosi tyytyväinen tuon treenityöskentelyyn!
Innolla tehdään loppuun asti, eikä meillä ole tästä suunta kuin ylöspäin!


Meillä on koeviikko ja minä tapani mukaan jätän asioita viime tinkaan, kyllähän niistän nyt kakkonen tulee lukematta? Ehkä..
Aiheena pieneläinruokinta, tuotantoeläinten hoitaminen lisääntymiskierron mukaan ja tuotantoeläinten ruokinta. Vaikeinta näissä ovat prosentit, mutta muuten tuntuu olevan melko perusasioita.

Ensiviikolla onkin sitten viikon kentsuvuoro, kun oma vuoro piti olla jo viime viikolla, mutta koska luulin pääseväni kokeeseen vaihdoin sen luokkalaisen kanssa. Sitten kennelyskä epidemia iski, joten siirrettiin vielä viikolla omaa kentsuvuoroa, etten vahingossakaan vie kennelyskä bakteereja kenneltiloihin.

Mitäpä tässä. Olisi tarkoitus vietellä leppoisaa viikkoa navetassa ja teoriaopinnoissa. Jos me vaikka saataisiin jo niitä koira-aineita takaisin lukujärjestykseen. Onhan niitä siellä, mutta enemmän olisi parempi ;)
Tiedetään, että suurin osa koira-aineista tulee vasta kolmosella. Mutta silti! Ne tasapainoittaisivat näitä tuotantoeläin juttuja kivasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti