lauantai 15. maaliskuuta 2014

Mitäs tässä

Leidi täytti 4v 5.3!

Nutu, Leidi ja Riski
Kirjoittelusta ollut hieman taukoa. Paljon on tapahtunut tässä välissä. Olemme Riskin kanssa treenanneet etsintää ja jälkeä. Tottista imuttaen ja ottaneet pariin otteeseen haun alkeita.
Leidin kanssa ollaan yritetty treenata AVO:n liikkeitä. Tähän mennessä näyttää ihan hyvältä! Käytiin koulun sisäisessä möllitokossa kokeilemassa onneamme. Pisteitä tuli 173p! Oltiin Avo luokan ainoa koirakko.
Leidi pysyi paikkamakuussa, vaikka oli näyttänyt siltä että nousee minä hetkenä hyvänsä, piippaili jonkin verran. Muutenkin meidän suoritus oli ihme säätämistä. Leidi vilkuili kehän laidalle yllättävän paljon,. eikä siellä mielestäni ollut edes häiriötä yhtään enempää kuin tunneilla tai kokeissa.
Sen keskittyminen oli mitä oli, mutta hauskaa oli molemmilla.
Nouto meni hieman härdelliksi, kun olisi mieluummin halunnut leikkiä kapulalla, joten otti väärin siitä kiinni ja tietenkin tipautti sen.
Seuruu oli perusleidiä, tosin syystä tai toisesta se päätti tehdä liikkestä maahanmenon viimeisillä metreillä ja jouduin kutsumaan sen takaisin viereeni.
Hiemanko jo stressaa kahden koiran tilanne. Kun tahtoisi kumminkin edistyä molempien kanssa. Riski on ikänsä puolesta ehdottomasti ollut number one näiden lyhyiden viikkojen ajan.
Leidi on jäänyt vähemmälle, kyllä ulkoilutan sitä normaalisti. Mutta se treenaaminen! Kupilla saatetaan jotakin tehdä, jos ei muuten...
Toivottavasti tää tilanne vähän tasoittuisi kun Riski vähän kasvaa.
Riski on ollut hieno pentu, vaikkakin käyttää hampaitaan melko reippaallakin tyylillä. Napsii välillä nilkoista, enemmän käsistä. Jokainen yritys on kielletty ja yleensä ei toista tekoaan. Aina on kuitenkin pakko kokeilla.
Leidi on hyväksynyt pennun hyvin ja ne nukkuvatkin vierekkäin, sekä leikkivät ulkona.
On se kumma miten koirat vaan vie sydämen kerta toisensa jälkeen, en kadu päätöstäni projektikoirasta, vaikka tuo puree raajat verille, kuseskelee öisin lattialle, jonka seurauksena itse yleensä "uin" kusessa aamun ensimmäisinä tunteina.
Kyllä tää tästä lähtee rullaamaan jos oikein yritän.

Tänään on ollut rauhallisempi päivä, koirat saaneet pääasiassa nukkua. Olin aamun ja aamupäivän kissanäyttelyssä. Napsimassa kuvia, sekä lisäämässä kissakuumetta. Kyllä mä joskus hankin rotukissan. Mieluiten jonkun ison ja karvaisen! (Norjalainen metsäkissa <3)

25.3. olisi tarkoitus tokoilla kokeessa. Avoon mennään ja toivotaan parasta, sekä pelätään pahinta.Täältä voitte katsoa möllitokoilun!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti