keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Yksi vuosi täynnä satoja uusia mahdollisuuksia!

Ei sitä uskoisi, että vuosi sitten puolenyön aikoihin minä sain tietää olevani kennellinjan opiskelija.
Tapasin joukon koiraihmisiä, sain uusia ystäviä, muutin asumaan asuntolaan vieraaseen kaupunkiin liki 600 kilometrin päästä kodista. Aloitin kilpailemisen Tokossa Leidin kanssa, kokeilin myös agilityä ja vedätystä.
En usko, että saan jaettua vuoden tapahtumia selkeään järjestykseen ja suurimmat tapahtumat saakin selattua tästä blogista.

Leidin kanssa käytiin tokoilemassa kaksi AVO3:sta, selitys "lahnamaisiin" suorituksiin löytyi alkavista juoksuista. Heinäkuussa olisi tarkoitus käydä Leidin kanssa taippareissa ja ehkä parissa Tokokokeessa ennen opiskelujen alkua.

Tapasin ystävääni ja hänen koiraansa Noria. Tapaaminen alkoi hyvin, laskiessamme ne irti puistoon. Ensin rallitettiin kauhealla vauhdilla, välillä painittiin ja törmäiltiin toisiinsa. Jonnakin sai osansa, Riskin paiskautuessa suoraa valokuvaavaa ystävääni naamaan. Lopulta poikia ei enää leikit kiinnostaneet. Nenä veti molempia ja molemmat jäljestivät sateisen päivän tuoksuja nurmelta.

Käytiin Riskin kanssa vierailemassa helsingin sambakarnevaaleissa. Mulla on kyllä ihmeellinen pentu, se makasi mun jalkojen vieressä kun Kliff aloitti soittonsa, sekä tanssijoiden lipuessa soittoseurueidensa kanssa ohitse. Pariin kertaan kuului pienen saksalaisen suusta haukuntaa, mutta se loppui piakoin käskyn kuulemisen jälkeen. Riski otti iisisti satojen ihmisten joukossa kulkiessamme ahtaasti muiden kanssaolijoiden lävitse.
Pieni saksalainen sai paljon kehuja ohi meneviltä ihmisiltä ja hymy oli herkässä ohjaajallakin kun ravintolan terassilla istuessa saatiin ihailevia katseita ja kommentteja.

Tänään käytiin Riskin kanssa mätsäreissä. Mukana oli myös Jonna koiransa kanssa. Riski aloitti heti paikanpäällä haukkumisensa ja meni hetki ennen kuin sain sen rauhoitettua. Heti kun pennun pää oli koossa se nukkui kehän laidalla. Eikä reagoinut ohi meneviin koirakoihin tai lapsiin. Eihän me oltu Riskin kanssa harjoiteltu mitään näyttelyraveja tai seisotuksia... Hienosti se kuitenkin veti ravaten vieressäni. Toisella kierroksella jätkä yritti näykkiä jalasta. Saatiin kuitenkin kehästä poistuessamme sininen nauha. Sinisten kehässä Riski oli ykkönen!
Saatiin paljon kehuja sen rakenteesta ja luonteesta.

Itse yritän aktivoitua päivityksieni kanssa ja toivotaan, että saan kuvattua videota Riskin taidoista piakoin teidän katsottavaksi ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti