maanantai 20. lokakuuta 2014

Showhau- kiertueesta enemmän sekä syysloman viettoa.


Lupasin hieman pidempää postausta showhau kiertueesta, joten tässä sitten tulee...
Eli lyhyesti osallistuin Showhau kiertueen mukana kulkeneeseen Karvakorvan Kartano pisteeseen, jossa stailattiin koiria ennen kuvauksia. Ensin oli tarkoitus osallistua vain Kokkolassa järjestettävään tapahtumaan, mutta asiasta innostuneena tuli kierrettyä myös Vaasassa, Seinäjoella, Hämeenlinnassa, Raisiossa, Kouvolassa, Karjaalla ja Helsingissä! Tuli nähtyä paljon erilaisia koiria, sain myös paljon hyödyllisiä trimmaus vinkkejä koirien omistajilta! Osalla paikkakunnalla koiria oli vähemmän, toisilla enemmän. Hienosti saatiin kuitenkin pidettyä pakka kasassa ja jokainen piste toimi miten pitikin. Kahden ensimmäisen paikkakunnan jälkeen mukaan lähti myös Riski, joka tottui erittäin hyvin kiertävään elämään. Sussari sai paljon uusia sosiaalisia kokemuksia niin koirien kuin ihmistekin kanssa + kävin kuvauttamassa pienen saksalaisen studiossa!




Toisiin aiheisiin. Ollaan Riskin kanssa ahkerasti treenailtu tottista ja ollaan saatu se ihan kohtalaisen hyvälle mallille. Peräpään käyttö on edennyt isoin harppauksin. Kun saavuimme koululle Riski ei käyttänyt vasemmalle käännöksissä yhtään peräpäätään, se vain jatkoi suoraan kävelyä kun itse käännyin, ollen poikittain mun edessä. Toinen mitä se harrasti oli turhautuminen, jolloin avautuivat myös äänihuulet kitinän, piippauksen ja kiljumisen osalta. Nykyäään se käyttää todella näppärästi peräpäätään, se taitaa jo hahmottaa takajalkojensa sijainnin hieman paremmin ;)
Etsinnät ovat namien osalta hallinnassa. Riski on kiva paketti sen osalta. Se etsii rauhallisesti, ei turhaudu ja tekee pitkiäkin etsintöjä samalla rauhallisella tyylillään. Mikä tärkeintä se ei luovuta. Jälki etenee samalla mallilla. Tottiksessa siitä sitten löytyy poweria kun patukka on palkkana. Niin hieno saksalainen päästään kuin käytökseltään. Jokainenhan koiraansa kehuu, mutta mä en itse näe syytä, miksei tuosta voisi tulla poliisikoiraa, jos terveys ei tule esteeksi.
Meitä tosiaan on hiillostanut linkuttamiset, jotka ilmenevät aina lähes samantien vähääkään pidemmän treenin aikana. Tämän takia kävin syyslomalla kuvuattamassa jätkän. Sieltähän molemmista kyynärluista löytyi liika kasvua, eläinlääkäri ei kuitenkaan ollut varma aiheuttaako ne kipuilun ja linkuttamisen. Joten kuvat lähetettiin Radiologin arvioitavaksi, uutisten pitäisi tulla tämän viikon puolella. Joten sormet ristiin!







"kökkö" kuvassa on liikakasvua...

Syyslomaa vietettiin melko rauhallisin mielin ja treffasimme myös Noria, josta löytyy postaus täältä!
Huomenna olisi iltapäivästä poliisiprojekteille omat treenit, yritän saada siitä aikaiseksi jonkinlaisen postauksen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti