torstai 19. helmikuuta 2015

Viikon verran omaa lomaa

Nitro sai käydä ihmettelemässä viikon verran maalaiselämää. Samalla tutustuttiin perheen muihin koiriin ja käytiin treffaamassa jo "vanhaksi ystäväksi" muodostunutta Noria,
Nori otti pennun omaan tapaansa hyvin ja mieleeni tuli ne hetket, jotka vietimme kyseisen ystävän kanssa kera Riskin. Norista ja Nitrosta tulee varmasti vielä hyvät "veljekset."
Nitro halusi kovasti rakastaa kaikkia perheenjäseniä niin ihmisistä koiriin ja jopa kissoihin. Luoksetuloa tulee hioa vielä paljon, kun tuo ei pentumaiselta onnellisuudessaan lähde pois uusien ihmisten tai koirien luota, se on kiinni niissä kuin täi tervassa.
Nitro hurmasi useammankin kanssaolijan pentumaisella olemuksellaan. Välillä se esitti erittäin "kilttiä ja rauhallista," kun toisena hetkenä sen riivasi muuan demoni ja se juoksenteli päättömästi paikasta toiseen. Hienosti se kuitenkin yönsä pidätti ja kasvoi hieman korkeuttakin loman aikana.
Ensimmäisenä "lomapäivänä" me oltiin showhau kiertuuen mukana Kodin Terrassa, Tuusulassa, Nitro oli erittäin pätevä, se oli suurimman osan ajasta kiinni pöydän kulmassa ja nukkui. Se myös löysi itselleen ystäviä ja ihailijoita. Pääsi se studiokuvaankin. Matkaan lähti Best -Inin Barf-tuotteita ja aterioita. Sovittiin vielä, että me olemme mukana showhaun kevään kietueella 9. toukokuuta eteenpäin.
Nitro tutustui kotimatkalla junaan, metroon ja bussiin. Se matkusti kuin vanha tekijä. Ei kitissyt, nukkui vain jaloissa. Metrosta tullessani tein myös yhden koiraihmisen onnelliseksi, kysyessäni haluaako hän pitää pentua sylissä liukuportaiden ajan. (heh liian laiska etsimään hissiä)
Kotona me vietettiin rauhallista arkea, nukuttiin pitkään, syötiin hyvin ja leikittiin.
Eksyttiin me Anullekin, Nitro näytti riiviö puolensa. Anu luuli siivonneensa kämppänsä pentuturvalliseksi, mutta tuo pieni naskalihammas löysi kaiken lattialle unohtuneen ja rallatteli se suussaan pitkin taloa.  Pääsi se osallistumaan meidän kokkailuunkin. Iso kiitos Anulle meidän majoittmaisesta!


Kolmas kohokohta viikossa oli musti & mirri reissu. Lähdettiin käyttämään kasvattajalta saatuja etukuponkeja. Jälleen tuo pennun pentele näytteli ihanaa ja helppoa pentua. Se suurimman osan ajasta vain istua tapitti silmiin ja löysi se itselleen lelunkin. Se itse sen hyllystä otti ja teki ostopäätöksensä, mikäs muukaan kuin karvainen kettu. Maukkaan lihapötköjäkin lähti mukaan ja hetken ajan tuollekin riittänee lihoja. Pakastimessä on noin 10 kiloa sikanautaa, 5 eri maukkaan pötköä, kalkkunan pyrstöjä ja kanansiipiä.
Käytiin me Turussakin tutustumassa kerrostalo elämään vierailessamme Janitalla, ilmeisesti Nitro oli kyllästynyt esittämään "kilttiä" ja se suurimman osan ajasta rallatteli pitkin asuntoa. Sillä tuntui olevan aivan järkyttävästi ylimääräistä energiaa. Suurinta ihmetystä aiheutti Simo- kissa, rakkaus ei ollut täysin molemminpuoleista, Nitro olisi halunntu kovasti leikkiä, hieman liiankin innokkaasti. Kyllä se onneksi lopulta rauhoittui nukkumaankin, ihan vain pieneksi hetkeksi. Saatiin me melkein leffakin katsottua, vaikka kaikki mitä tuo penikka teki oli vähintääkin epäilyttävää.
Ollaan me myös treenailtu tottisjuttuja, ihan vain takapään käyttöä ja kahden lelun leikkiä, se osaa tosi hienosti kiepauttaa itseään ja hallitsee itsensä melko hyvin tuon ikäiseksi. Pidän aivan valtavasti Nitron työmotivaatiosta ja ahneudesta.
Kannukseen  matkaaminenkin meni hienosti, vaikka jouduttiinkin istumaan käytävässä lemmikkivaunun ollessa täynnä. Hieman tuli takapakkia viikossa, kun ei juurikaan joutunut olemaan erossa minusta. Portin taakse tuo kuitenkin joutuu jälleen opettelemaan.

Saimma iloisia uutisia Hau Haulta ja ensimmäinen sponsoripaketti saapui eilen. Paketti sisälsi kaikkea hyödyllistä ja kyseisistä tuotteista ilmestyy arvosteluita piakoin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti