keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

See you againNiin se kuukausi vain vierähti. Nyt ollaan kokemusta rikkaampia ja uskokaa tai älkää tämä koiraihminen suunnitteli sitten kuukauden aikana treenisuunnitelman!
Siihen kuuluu niin pk-puolen hakua, jälkeä ja esineruutua kuin tokoakin. Yksi hömpöttelypäiväkin löysi  tiensä sinne. Yritän nyt parhaani mukaan treenata suunnitelmien mukaan toki showhaukiertueen alkaessa menee kaikki vapaat sitten siellä. Onneksi Nitro pääsee mukaan voidaan sitten treenailla häiriöjuttuja.


Hoitaja oli tehnyt erittäin hyvää työtä pojan kanssa ja niinhän se tiedettiin että tuo pelkele menee leimautumaan siihen. Muo se moikkasi kuin ketätahansa muuta ihmistä ja sitten meni tapittamaan hoitajaa ja odotti tekemistä. Sain paljon ohjeita ja vinkkejä niiden kanssa edetään . Tuntui pahalta viedä tuo pentele kotiin takaisin. Auton takapaksissa kuului tasainen itku ja se vilkuili vielä pitkään ohjaajan perään.
Tämä toinen päivä on mennyt jo paremmin ollaan leikitty urakalla ja osoitettu rakkautta toisillemme. Nitro pikkuhiljaa lähtee muistamaan taas kenestä on kyse ja tulevat viikot me otetaankin rauhallisesti, leikitään mahdollisimman paljon ja luodaan se suhde uudelle tasolle vahvistellen sen entisiä jäänteitä.
Kuten kuvista näkyy niin pojalle on tullut kokoa lisää ja herra painaakin päälle 19 kiloa!
Sillä on sama ilme mutta muuten se on muuttunut paljon! Nyt mun täytyy vaan mukautua käsittelemään tätä peliä, jotta saadaan yhteiselo sujumaan. Vielä on matkaa entiseen mutta ei me sinne katsotakaan vaan tähdätään täysillä tulevaisuuteen kuitenkin eläen hetkessä!

Mukavaa kevään jatkoa! Perjantaina saadaan todennäköisesti postausta kun käydään moikkaamassa vanhaa ystävää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti