sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Nitron treeniä 5kk

Meillä on Nitron kanssa tavoitteena Tokopuoli, joten meidän treenit on tähänasti aikalailla kiinnittyneet peräpään käyttöön, sekä leikkimis ja viettitreeneihin. Raitapaita on hienosti hoksannut, että peräpää löytyy ja seuraavaksi otetaan noihin jumppiin myös peruutuksia, jottei niiden suorittaminen seuruussa olisi liian hankalaa.
Jälkikausikin on avattu ja ensimmäiset tallaukset menivät ihan pieleen, sillä koulun röyhkeät linnut ovat jo oppineet, että kun ihminen kävelee pellolla/nurmella on oiva hetki käydä tyhjentämässä sitä jälkeä samaan aikaan kun sitä tallataan. Ne eivät myöskään kauheasti huutamisia ja heilumisia hätkähdä, mitäs siinä itse voi tehdä, kun ei sieltä jäljeltä voi juostakaan pois ja ajaa niitä prkleen lintuja tiehensä. Pitänee varmaan alkaa kuskaamaan jälkikeppejä useampia taskussa, niillä voisi sitten tähtäillä takavasemmalle...
Ensimmäinen yhteinen jälki meni aikalailla pyörimiseksi ja hollandeeri oli selvästi hukassa mitä tehdään + puolityhjä jälki ei auttanut asiaan millään lailla...
Aloimme sitten tekemään jälkeä aika reippaalla kädellä ja noin kolmannen päivän kohdalla alkoi raitapaidalla rattaat raksuttamaan ja se alkoi jäljestää niin kuin pitikin. Hieman on vielä hiomista tekniikassa, mutta turhaan lähden vielä sitä pilkkua viilaamaan, etten vain tapa tuon motivaatiota, kun selvästi paineistuu liinan kiristymisestä.
Käytiin me myös tutustumassa Rauniokokeeseen toimin siellä avustajana, videokuvasin ja valokuvasin koiria, sekä toimin rauniopuolella maalimiehenä + häiriöhenkilönä. Siinä seuratessa tuli todettua, ettei se PK -puolikaan ole meille varmaan mikään mahdottomuus, kunhan vain kaikki askelmäärät saadaan taottua ohjaajan erittöin huonomuistiseen kalloon. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti