tiistai 3. tammikuuta 2017

Kohta se alkaa!

Aika vaan hupenee... Ensiviikolla alkaa koulu, jota olen monesti pyöritellyt mielessäni.
Päätös tuntuu oikealta, käydä opiskelemassa hieman 'lisää.'
Parit tulevat luokkatoveritkin ovat ottaneet yhteyttä ollaan vähän keskusteltu tulevasta koulusta, sekä mahdollisista treeneistä. Toivottavasti saataisiin aikaiseksi ihan viikottaiset treenit, jotta päästäisiin jokainen tavoitteissa eteenpäin.
Pikainen muutto tapahtui aika lyhyellä varoitusajalla, löysinkin ihan viime hetkillä kämpän Kokemäeltä n. 2 kilometrin päässä koululta. Eli toisinsanoen bensat säästyy kun koulumatkat voi hoitaa kävellen.
Kaikenlisäksi kämpässä parikin eristämismahdollisuutta parilla koiraportilla, joten projektikin varmasti sopii menoon mukaan.

Käytiin myös torstaina kauan pelätyissä "välikuvissa," oltiin nyt vedetty vuosi niin sanotusti rajoittamatta yhtään mitään, kaikkea tehty tokosta, aksaan ja metsälajeihin. Tarkoituksena katsoa aiheuttaako "kova" harrastaminen muutoksia selkään tai kyynäriin.
Päivää ennen luustokuvia jätkä meni telomaan tassunsa, saaden siihen kunnon vekin varpaaseen. Saisi noilla jonkinlainen kiputuntemus olla... Eipä tuo mitään sanonut kun antura aukesi, huomasin vasta tien "peittyessä" vereen ettei kaikki ole okei.
Onneksi kyseessä on herrasmies joten haavanhoitaminen ei ole ongelma, hienosti antaa käsitellä sekä putsata. Rupes vasta kipeytymään seuraavana päivänä, joten kipulääkkeen takia peruuntui meidän debyytti näyttely...
En mikään näyttelyharrastaja ole, joten kyllä se kyrsii kun menettää näyttelymaksun verran eikä edes pääse paikalle.

Luustokuviin siis. Nitro rauhoittui hyvin ja meidät ohjattiin sivummalle. Laskin sieltä lasin takaa että montako kuvaa otetaan ja jännäilin lääkärien katsellessa näyttöä, että onko siellä nyt mahdollisesti spondarin tai nivelrikon alkua.
Sain kuitenkin huokaista helpotuksesta sillä kuvissae ei ollut mitään uutta. Samat muutokset kuin vuosi sitten, kyynäristä vasemman muutokset juuri ja juuri nähtävillä.
Nivelrikkoa ei löytynyt ja selässäkään spondaria ei näkynyt. LTV:kään ei kulma kolmoseksi näytä niin pahalta kuin voisi. Laitoimme Sp:n & LTV:n kennelliitolle arvioitavaksi.
Kyynärien osalta jatketaan "kontrolliakäyntejä" mutta vasta useamman vuoden päästä, jotta nähtäisiin alkaako sitä rikkoa edes muodostumaan.
Saatiin vihreää korttia harrastamisen jatkamiselle, sekä kilpailemiselle.

Näillä eväillä kelpaa aloittaa vuosi 2017, jos vaikka tämän vuoden puolella päästäisiin sinne kisakentillekin asti!
1 kommentti: